دیدار اعضای شورای سیاست‌گذاری حوزه علمیه استان تهران با آیت‌الله امامی کاشانی (مدظله‌العالی)

۱۵ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۲ کد : ۱۸۲ اخبار
تعداد بازدید:۳۰۸
با موافقت شورای سیاست‌گذاری حوزه علمیه استان تهران سطح ۳ و ۴ حوزه در مدرسه‌عالی شهید مطهری(ره) راه‌اندازی شد.

جلسه شورای سیاست‌گذاری حوزه علمیه استان تهران در تاریخ چهارشنبه ۱۳ آذرماه ۱۳۹۸ با حضور اکثریت اعضا و به میزبانی آیت‌الله امامی کاشانی در محل مدرسه‌عالی شهید مطهری برگزار شد. در این جلسه با موافقت شورای حوزه علمیه استان تهران و مسئولین مدرسه‌عالی شهید مطهری مراحل اخذ مجوز جهت راه‌اندازی سطح ۳ و سطح ۴ حوزوی در این مدرسه‌عالی شهید مطهری مبارکه به تصویب رسید.

مشاهده خبر در سایت "مدیریت حوزه علمیه استان تهران"

t.me/Madreseh_shahid_motahhari

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهیدمطهری شورای سیاست‌گذاری حوزه علمیه استان تهران حضرت آیت‌الله امامی کاشانی