۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۷ کد : ۲۸۰۷ اخبار اطلاعیه
اطلاعیه شماره ۱ - شیوه‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره کارشناسی‌ارشد سال تحصیلی ۰۱-۱۴۰۰ دانشگاه شهید مطهری

با تأییدات خداوند متعال و تحت توجهات حضرت ولی‌عصر «ارواحنا له الفداء» و در اجرای سیاست‌های حمایت از دانشجویان برتر و به‌منظور فراهم نمودن زمینه جذب آنان برای ورود به دوره کارشناسی‌ارشد، دانشگاه شهید مطهری به استناد آیین‌نامه شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبات داخلی شورای آموزشی دانشگاه، از بین فارغ‌التحصیلان و دانشجویان نیمسال آخر مقطع کارشناسی 1399-1400، با رعایت کامل شرایط اعلام شده، برای سال تحصیلی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در رشته‌های فلسفه و حکمت اسلامی، فقه و حقوق خصوصی، فقه و حقوق خانواده، فقه و حقوق جزا و شیعه شناسی از طریق سوابق تحصیلی و مصاحبه، دانشجو می‌پذیرد.

ضروری است متقاضیان در صورت احراز شرایط، طبق شیوه‌نامه نسبت به ارسال اطلاعات و مدارک به پست الکترونیکی تحصیلات تکمیلی دانشگاه به آدرس  t-takmili@motahari.ac.irاز تاریخ ۱۰/۶/۱۴۰۰ لغایت ۱۹/۶/۱۴۰۰  اقدام نمایند. حتماً در عنوان ایمیل، رشته مورد تقاضا ذکر گردد.

خواهشمند است در صورت بروز هرگونه مشکل یا رفع ابهام و جهت پاسخگویی سؤالات احتمالی در خصوص شیوه‌نامه با شماره ۰۲۱۳۳۵۱۳۱۵۵ داخلی ۱۰۸ و ۱۰۹ از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۴ تماس حاصل فرمایید.

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید مطهری

فایل‌های پیوست:

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری مقطع کارشناسی‌ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ شیوه‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان استعدادهای درخشان اطلاعیه شماره ۱