انتشار ویژه نامه الکترونیکی همایش ملی «بیانیه گام دوم انقلاب و تمدن نوین اسلامی» + دانلود

ویژه نامه الکترونیکی همایش ملی «بیانیه گام دوم انقلاب و تمدن نوین اسلامی» به همت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم منتشر شد.

ویژه‌نامه الکترونیکی همایش ملی «بیانیه گام دوم انقلاب و تمدن نوین اسلامی» با یادداشتی از حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد واعظی (رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و رئیس همایش) آغاز می‌شود و در ادامه به بررسی محورها و اهداف همایش در بیان حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌اصغر ثنایی (مدیرکل حوزه دفتر تبلیغات اسلامی و دبیر همایش) می‌پردازد.

مصاحبه پیرامون «بیانیه گام دوم انقلاب و تمدن نوین اسلامی» با برخی از اعضای کمیته علمی همایش همچون حجج‌اسلام والمسلمین نجف لک زایی (رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)، شمس‌الله مریجی (رئیس دانشگاه باقرالعلوم(ع)، سید محمدحسین هاشمیان (دبیر شورای راهبری دفتر تبلیغات اسلامی)، حبیب‌الله بابایی (رئیس مرکز مطالعات اجتماعی و تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)، علی‌اصغر ثنایی (مدیرکل حوزه ریاست دفتر تبلیغات اسلامی) و دکتر ابراهیم علی پور (رئیس پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) ازجمله مطالب این ویژه‌نامه است.

ارائه برخی از چکیده مقالات ارسالی به این همایش ازجمله چکیده مقاله حجج‌اسلام و اساتیدی همچون شمس الله مریجی، محمد ستوده و حامد قرائتی (دانشگاه باقرالعلوم(ع))، ابوذر رجبی (دانشگاه معارف اسلامی)، رستمعلی رفیعی آتانی و هادی بادینلو (دانشگاه جامع امام حسین(ع))، محمد ساجد هاشمی، علی مصطفوی و حسین سرآبادانی تفرشی (دانشگاه امام صادق(ع))، نرگس جدا (دانشگاه خوارزمی)، محمدرضا صفایی تخته فولادی (حوزه علمیه اصفهان)، حسین بغدادی و دانیال ادیب (حوزه علمیه قم)، مرتضی مرتضوی کاخکی (دانشگاه علوم اسلامی رضوی، سید احسان خان دوزی (دانشگاه علامه طباطبایی)، محمدهادی یعقوب نژاد، محمد سحرخوان ، عیسی عیسی زاده، عبدالرحیم سلیمانی بهبانی، رضا عیسی نیا، حسین الهی نژاد و حسنعلی علی‌اکبریان (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) و ... از دیگر مطالب این ویژه‌نامه است.

معرفی اجمالی ۶ مجلد این همایش، گزارش ۲۹ کرسی و پیش نشست همایش ملی «بیانیه گام دوم انقلاب و تمدن نوین اسلامی» برگزارشده با حضور اساتیدی همچون حجج‌اسلام والمسلمین پارسانیا (عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی)، هادی صادقی (معاون قوه قضائیه)، محمدحسن زمانی (مسئول دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزه‌های علمیه کشور )، مهدی علیزاده(معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی)، احمد رهدار (رئیس مؤسسه مطالعات و تحقیقات اسلامی فتوح اندیشه) ، محمدحسین نواب (سرپرست موسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی)، فریبا علاسوند(عضو هیئت‌علمی مرکز تحقیقات زن و خانواده)، دکتر علیرضا زاکانی(عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران)، دکتر علیرضا صدرا (عضو هیئت‌علمی دانشگاه تهران) و ... و گزیده انعکاس اخبار مربوط به این همایش در رسانه‌ها از دیگر مطالبی است که در این ویژه‌نامه به سردبیری محمدرضا قربان زاده به چشم می‌خورد.

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهیدمطهری همایش ملی بیانیه گام دوم انقلاب و تمدن نوین اسلامی ویژه‌نامه الکترونیکی همایش‌ها پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی