شیوه‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دکتری سال تحصیلی ۰۳-۱۴۰۲

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۵ کد : ۴۶۸۹ اخبار اطلاعیه
اطلاعیه شماره ۱ - شیوه‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره دکتری سال تحصیلی ۰۳-۱۴۰۲ دانشگاه شهید مطهری

با تأییدات خداوند متعال و تحت توجهات حضرت ولی‌عصر «ارواحنا له الفداء» و در اجرای سیاست‌های حمایت از دانشجویان برتر و به‌منظور فراهم نمودن زمینه جذب آنان برای ورود به دوره دکتری، دانشگاه شهید مطهری به استناد آیین‌نامه شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبات داخلی شورای آموزشی دانشگاه، از بین دانش‌آموختگان و دانشجویان نیمسال آخر مقطع کارشناسی ارشد، با رعایت کامل شرایط اعلام شده، برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در رشته‌های فلسفه اسلامی، فقه و حقوق خصوصی و فقه و حقوق جزا از طریق آزمون و مصاحبه، دانشجو می‌پذیرد.

ضروری است متقاضیان در صورت احراز شرایط، طبق شیوه‌نامه نسبت به ارسال اطلاعات و مدارک به رایانامه اداره کل تحصیلات تکمیلی دانشگاه به آدرس t-takmili@motahari.ac.ir  از تاریخ ۱۰/۰۲/۱۴۰۲ لغایت ۲۰/۰۲/۱۴۰۲  اقدام نمایند. حتماً در عنوان ایمیل، رشتۀ مورد تقاضا ذکر گردد.

لازم به ذکر است جهت پاسخگویی به سؤالات احتمالی در خصوص شیوه‌نامه و یا رفع ابهام و اشکال می‌توانید با شماره ۳۳۵۱۳۱۵۵-۰۲۱ داخلی ۱۰۸ و ۱۰۹ از ساعت ۷:۳۰ لغایت ۱۴ تماس حاصل نمایید.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید مطهری

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ مقطع دکتری استعدادهای درخشان شیوه‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی