اطلاعیه معاونت آموزشی درباره چگونگی برگزاری کلاس‌ها از شنبه ۱۰ اسفند

۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۶:۵۴ کد : ۵۱۱ اخبار اطلاعیه
به‌منظور جلوگیری از شیوع «کرونا ویروس» و رعایت نکات بهداشتی، کلاس‌ها از روز شنبه ۱۰ اسفندماه تا اطلاع ثانوی به‌صورت حضوری تشکیل نخواهد شد.

به اطلاع کلیه طلاب و  دانشجویان محترم می‌رساند:

با توجه به شرایط به وجود آمده در کشور و دستور برگزاری کلاس‌های آموزشی به‌صورت غیرحضوری از سوی ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا، کلاس‌های آموزشی دانشگاه تا اطلاع ثانوی به‌صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد. فایل صوتی یا تصویری هر جلسه آموزشی با ذکر مشخصات و نیز متن‌های پیوست از طریق کانال‌های ارتباطی دانشگاه در پیام‌رسان‌های سروش و بله در اختیار طلاب و دانشجویان قرار خواهد گرفت. همچنین یک نسخه از فایل‌های آموزشی هر کلاس برای نمایندگان علمی دوره‌ها ارسال خواهد شد. بدیهی است طلاب و دانشجویان گرامی با مشاهده یا استماع دقیق فایل آموزشی کلاس مربوطه جهت فراگیری؛ تکالیف احتمالی اساتید را پس از انجام به ایمیل استاد یا ایمیل دانشگاه به آدرس motahari.mb@gmail.com و یا از طریق پیام‌رسان بله و سروش به آقای هاشمی زهان ارسال کنند. شایان‌ذکر است مباحث آموزشی ارسال‌شده سهم معین در آزمون پایان‌ترم خواهند داشت.

با آرزوی توفیق و سلامتی برای همه مسلمانان جهان و امید به‌تعجیل در فرج حضرت ولی‌عصر ارواحنا فداه

معاونت آموزشی دانشگاه شهیدمطهری واحد برادران مشهد

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهیدمطهری معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی