بیانیه حضرت آیت‌الله امامی کاشانی تولیت معظم مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری در محکومیت جنایت صهیونیست‌ها و بمباران بیمارستان المعمدانی

در پی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعدانی غزه و کشتار مسلمانان بی‌گناه فلسطین، حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدظله‌العالی) تولیت معظم مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و محکومیت جنایات صهیونیست‌های ملعون بیانیه‌ای صادر کردند.

متن بیانیه ایشان به شرح زیر است:

بِسْمِ‌اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم

اگر دفاع حق در برابر باطل و انسان‌های با فضیلت در برابر جنایتکاران صهیونیست مقاومت نکنند، پایه‌های دین، معنویت و انسانیت متزلزل خواهد شد.

جنایت صهیونیست‌ها در تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۵ در بیمارستان المعدانی غزه خاطره‌ی جنایتکاران تاریخ را به یاد آورد.

اساتید، طلاب و کارکنان مدرسه‌عالی شهید مطهری در این مصیبت خود را شریک می‌دانند.

وَنُریدُ أَن نَمُنَّ عَلَى الَّذینَ استُضعِفوا فِی الأَرضِ وَنَجعَلَهُم أَئِمَّةً وَنَجعَلَهُمُ الوارِثینَ

محمد امامی کاشانی

۲۶ مهر ۱۴۰۲