بیست و ششمین دوره طرح ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت»

بیست و ششمین دوره طرح ازدواج دانشجویی

همسفر تا بهشت

زمان ثبت‌نام از ۸ آبان‌ماه آغازشده و تا پایان آبان‌ماه ادامه خواهد داشت.

تاریخ عقد مجاز ۱ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ الی ۳۰ مهرماه ۱۴۰۲ می‌باشد.

ملاک شرکت دانشجو بودن حداقل یکی از زوجین در این بازه زمانی است (نه دانشجو بودن در زمان ثبت‌نام).

اعزام کاروان‌ها نیز از ۷ آذرماه لغایت ۲۲ اسفندماه در قالب ۳۰ کاروان برگزاری می‌شود.

امسال نیز مانند دوره ۲۵، میزان اقامت زوجین بر خلاف سنوات گذشته با یک شب افزایش در یک دوره ۳ شب و ۴ روزه در مشهد مقدس برنامه‌ریزی شده است.

• روز اول: پذیرش از ساعت ۱۴ خواهد بود و برنامه روز اول پس از نماز مغرب و عشا، آئین افتتاحیه در بارگاه منور رضوی برگزار خواهد بود.
  • روز دوم: برای نخستین بار در یک رویداد یک‌روزه (ساعت ۸ الی ۲۰) برنامه‌ریزی شده است.
  • روز سوم: به صورت مخیر برای گردشگری برنامه‌ریزی شده است
  • روز چهارم: پس از صرف صبحانه تحویل اتاق‌ها خواهد بود.

دانشجویان متقاضی برای ثبت‌نام در طرح ازدواج دانشجویی همسفر تا بهشت می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی ezdevaj.nahad.ir مراجعه کنند.

جهت اطلاع از جزئیات راهنما، ضوابط و مقررات و شرح برنامه‌های فرهنگی آموزشی، فایل پیوست را دانلود و مطالعه نمایید.

کلید واژه ها: ازدواج دانشجویی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ معاونت امور طلاب و دانشجویی