پیام تسلیت حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر بهرامی خوشکار رئیس دانشگاه شهید مطهری در پی رحلت آیت‌الله امامی کاشانی

حضرت آیت‌الله محمد امامی کاشانی، تولیت معزز مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره)، امام‌جمعه موقت تهران و عضو سابق مجلس خبرگان رهبری روز شنبه ۱۲ اسفندماه ۱۴۰۲ در سن ۹۲ سالگی به دلیل ایست قلبی در منزل دار فانی را وداع گفت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر بهرامی خوشکار قائم‌مقام تولیت مدرسه‌عالی و رئیس دانشگاه شهید مطهری طی پیامی درگذشت ایشان را تسلیت گفتند.

متن پیام حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر بهرامی خوشکار به شرح زیر است:

بسْمِ‌اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

روح ملکوتی فقیه پارسا و عالم بزرگ اسلامی حضرت آیت‌الله محمد امامی کاشانی به ملکوت اعلی پیوست.

رحلت این استاد عالی قدر و تولیت مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) را به رهبر معظم انقلاب اسلامی و بیت مکرم و شاگردان ایشان تسلت عرض می نماییم و از خداوند متعال علو درجات و رحمت و غفران بی پایان را برای روح آن مرحوم مسئلت داریم.

محمد بهرامی خوشکار

قائم‌مقام تولیت مدرسه‌عالی و ریاست دانشگاه شهید مطهری (ره)

۱۲ اسفند ۱۴۰۲

کلید واژه ها: حضرت آیت‌الله امامی کاشانی پیام تسلیت دکتر محمد بهرامی خوشکار رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره) تولیت مدرسه‌عالی شهید مطهری مقام تولیت قائم‌مقام تولیت مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره)