جزئیات دریافت کمک‌هزینه سفر معنوی اربعین

۱۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۵۰ کد : ۶۱۶۴ اخبار اطلاعیه
حضرت حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر توجُّهی، تولیت معظم مدرسه‌عالی و رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره) مبلغی را به عنوان کمک‌هزینه سفر اربعین برای کارمندان، طلاب و دانشجویان مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری در نظر گرفته‌اند. متقاضیان دریافت کمک‌هزینه می‌توانند تا روز یکشنبه ۱۴ مردادماه ۱۴۰۳ نسبت به ثبت‌نام از طریق لینک زیر اقدام نمایند.

با توجه به ایام سوگواری سالار شهیدان و نزدیک شدن به اربعین حسینی، به‌منظور تسهیل در شرایط تشرف این سفر معنوی، حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر توجُّهی؛ تولیت معظم مدرسه‌عالی و رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره) مبلغ ۱۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال (ده میلیون ریال) را به عنوان کمک‌هزینه سفر برای کارمندان، طلاب و دانشجویان مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری در نظر گرفته‌اند. متقاضیان دریافت کمک‌هزینه می‌توانند تا روز یکشنبه ۱۴ مردادماه ۱۴۰۳ نسبت به ثبت‌نام از طریق لینک زیر اقدام نمایند.

لازم به ذکر است:

• حتماً باید شماره شبا ثبت گردد.
  • شماره شبای وارد شده حتماً باید به نام خود شخص باشد و در صورت اشتباه بودن شماره شبا واریز انجام نمی‌گردد.
  • بعد از بازگشت، ارسال تصویر صفحه خروج از کشور جهت تسویه کمک‌هزینه، اجباری می‌باشد.

کلید واژه ها: تولیت پیاده‌روی اربعین