پنجمین فراخوان پذیرش سرباز امریه پژوهش‌یار

وزارت علوم باهدف به‌کارگیری نیروهای متخصص با مدرک کارشناسی‌ارشد و یا دکتری در دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور و به‌منظور بهره‌مندی از خدمات آنان در امور پژوهشی و کار در آزمایشگاه‌ها به تشخیص معاونت پژوهش و فناوری، از مشمولان واجد شرایط دعوت به همکاری می‌کند.

بر اساس این فراخوان تمامی مشمولان وظیفه و دانش‌آموختگانی که تمایل به گذراندن دوره سربازی خود در قالب نیروی پژوهش‌یار امریه رادارند، می‌توانند جهت اطلاع از اعلام نیاز استان‌ها، شرایط جذب و مدارک موردنیاز از تاریخ ۱ لغایت ۱۸ خردادماه ۱۳۹۹ نسبت به ثبت‌نام در سایت امریه وزارت علوم به نشانی http://amriye.msrt.ir اقدام کنند.

گفتنی است جذب مشمولان در این فراخوان جهت اعزام در شهریورماه سال ۹۹ خواهد بود و نتایج اولیه این ثبت‌نام جهت تائید یا رد درخواست در تاریخ ۲۶ خردادماه ۱۳۹۹ اعلام خواهد شد.

کلید واژه ها: معاونت امور طلاب و دانشجویی امریه سربازی مدرسه‌عالی و دانشگاه شهیدمطهری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مقطع کارشناسی‌ارشد مقطع دکتری