اطلاعیه مهم معاونت آموزش و تحصیلات‌تکمیلی در خصوص برگزاری امتحانات پایان‌ترم نیمسال دوم ۹۹–۹۸

۰۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۰ کد : ۸۰۸ اخبار اطلاعیه آموزش و تحصیلات تکمیلی

اطلاعیه مهم در خصوص برگزاری امتحانات پایان‌ترم

نیمسال دوم ۹۹–۹۸

پیرو دستورالعمل مورخ ۱۳۹۹/۰۲/۱۴ معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی، امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ به‌صورت حضوری و با رعایت پروتکل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا و برنامه‌ای که از ناحیه مدیریت آموزش هر واحد متعاقباً اعلام خواهد شد، از تاریخ 1399/04/10 برگزار می‌گردد.

همچنین متذکر می‌گردد کلیه کلاس‌ها درسی تا پایان نیمسال دوم ۹۹-۹۸ به‌صورت غیرحضوری برقرار می‌گردد.

لازم به توضیح است امتحانات دانشجویان سال چهارم مقطع کارشناسی روز شنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۴/۰۷ آغاز می‌گردد.

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی

جهت دریافت دستورالعمل مورخ ۱۳۹۹/۰۲/۱۴ اینجا کلیک کنید.

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهیدمطهری معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ نیمسال دوم امتحانات پایان‌ترم