اطلاعیه شماره ۳: راهنمای برگزاری غیرحضوری امتحانات پایان نیمسال دوم ۹۹-۹۸

اطلاعیه شماره ۳: راهنمای برگزاری غیرحضوری امتحانات پایان نیمسال دوم ۹۹-۹۸

اطلاعیه شماره سه

با عنایت به برگزاری امتحانات به‌صورت غیرحضوری موارد ذیل جهت اطلاع و آگاهی دانشجویان اعلام می‌گردد.

الف) امتحان تشریحی غیرحضوری:

در جلسه امتحان تشریحی غیرحضوری، دانشجویان باید نیم ساعت قبل از شروع آزمون وارد پنل کاربری خود شده، (نام کاربری: شماره دانشجویی کلمه عبور: شماره ملی تمام اعداد حتی صفرهای ابتدای آن) بر روی درس مربوطه که امتحان آن رادارید کلیک نموده و سپس بر روی نوار وظیفه پائین صفحه روی گزینه کلاس مجازی کلیک نمایید، در این مرحله وارد کلاس مجازی می‌گردید.

لازم است که در تمام مراحل آزمون دوربین دستگاهی که با آن امتحان می‌دهید فعال باشد، استاد درس یا مراقب آزمون کنترل جلسه آزمون مجازی را بر عهده دارد.

سپس رأس ساعت امتحان در نوار وظیفه پائین صفحه گزینه آزمون فعال می‌گردد با کلیک بر روی گزینه آزمون وارد صفحه آزمون شوید و بر روی گزینه شرکت در آزمون کلیک کنید.

(فیلم آموزشی شرکت در آزمون که بر روی سایت دانشگاه قرار داده‌شده است را مشاهده کنید.)

نحوه پاسخگویی به سؤالات:

جهت پاسخگویی به سؤالات تشریحی از دو روش می‌توانید استفاده کنید:

روش اول) تایپ کردن پاسخ سؤالات، بر روی ویرایشگر تهیه‌شده در پنل جواب سؤال آزمون، (توصیه می‌گردد از این روش استفاده کنید- جهت تایپ وقت کافی در اختیار دانشجو قرار داده‌شده است).

روش دوم) بارگذاری فایل پاسخ برگ دانشجو، پاسخ‌ها را بر روی کاغذ A4 به‌صورت خوانا بنویسید و از روی آن با گوشی عکس گرفته و از طریق ویرایشگر تهیه‌شده در قسمت جواب سؤال از طریق گزینه ضمیمه (attach)، بارگذاری نمایید. دقت کنید حجم فایلی که می‌خواهید بارگذاری کنید نباید بیشتر از 5MB باشد، (توصیه می‌گردد با توجه به زمان‌بر بودن این روش و اینکه امکان دارد زمان امتحان به پایان برسد از این روش استفاده نکنید).

ب) امتحان تستی غیرحضوری:

در جلسه امتحان تستی غیرحضوری نیازی نیست، ابتدا وارد کلاس مجازی درس شوید، بر روی درسی که امتحان دارید کلیک کنید، اگر زمان امتحان فرارسیده باشد گزینه شرکت در آزمون فعال می‌شود، با کلیک بر روی گزینه شرکت در آزمون، به سؤالات تستی پاسخ دهید، دقت کنید زمان پاسخگویی هر سؤال تستی بین یک تا دو دقیقه است، مراقب اتمام وقت سؤالات باشید.

نکته ۱) نحوه برگزاری آزمون به‌صورت تستی و یا تشریحی روز قبل از امتحان از طریق واحد مربوطه اطلاع‌رسانی می‌شود.

نکته ۲) جهت آشنایی دانشجویان با نحوه برگزاری امتحانات غیرحضوری، ساعت ۱۵ روز سه‌شنبه مورخ 0۹/0۴/۹۹ یک امتحان تستی کتاب‌خوانی از تمام دانشجویان اخذ خواهد شد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهیدمطهری معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی مدیریت یادگیری آنلاین اطلاعیه شماره ۳ امتحانات پایان‌ترم نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸