فایل صوتی سخنرانی حضرت آیت‌الله امامی کاشانی در مراسم آغاز نیم سال دوم تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

فایل صوتی سخنرانی حضرت آیت‌الله امامی کاشانی تولیت معظم مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری

مراسم آغاز نیم سال دوم تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ مدرسه‌عالی شهید مطهری ویژه شعب مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری در روز یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه در سامانه یادگیری وستا برگزار شد. در این مراسم حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (تولیت معظم)، حجت‌الاسلام موسوی هوایی (معاون امور طلاب و دانشجویی) و آقای دکتر فروغی (معاون آموزشی و پژوهشی) سخنرانی نمودند.

جهت دریافت فایل صوتی سخنرانی حضرت آیت‌الله امامی کاشانی، تولیت معظم مدرسه و دانشگاه شهید مطهری به لینک زیر مراجعه نمایید.

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهیدمطهری مراسم آغازین نیم سال تحصیلی مقام تولیت تولیت مدرسه‌عالی شهیدمطهری امام‌جمعه موقت تهران حضرت آیت‌الله امامی کاشانی