مسابقه کتاب‌خوانی مجازی «همرزمان حسین(علیه‌السلام)»

۰۲ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۷ کد : ۵۸۵ اخبار امور طلاب، دانشجویی و فرهنگی

معاونت امور طلاب واحد تهران برگزار می‌کند:

مسابقه کتاب‌خوانی مجازی

با محوریت کتاب «همرزمان حسین (علیه‌السلام)»

ده گفتار از حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای در تحلیل مبارزات سیاسی امامان معصوم (علیهم‌السلام)

ویژه طلاب و دانشجویان شعب مدرسه‌عالی شهیدمطهری

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به این لینک، نسخه الکترونیکی کتاب را دریافت کنند و در این مسابقه شرکت نمایند.

آزمون در دو محور انجام می‌گردد:

* محور اول: آزمون کتبی که از چهار گفتار اول این کتاب، به‌صورت تستی است و زمان آن تاریخ ۱۶ فروردین مصادف با شب ولادت حضرت علی‌اکبر (علیه‌السلام) است که در همین سایت به‌صورت مجازی برگزار می‌گردد.

* محور دوم: پژوهش

* موضوعات:

۱. مسئله جهاد در اسلام و شبهات پیرامون آن را بررسی کنید.

۲ .ابعاد مختلف صلح امام حسن (علیه‌السلام) را بررسی کنید؛ آن را با اقتضائات امروز کشور تطبیق دهید و برداشت‌ها و سیاست‌های غلط در این رابطه را نقد نمایید.

۳. انقلاب امامزادگان و حقانیت آن‌ها را بررسی کنید و راجع به نقشه‌های دشمنان برای مقابله با آن‌ها تحقیق نمایید.

4. علاوه بر مطالعه کتاب هم‌رزمان حسین، با مراجعه به سایر منابع، در مورد شیوه تعامل و برخورد ائمه با علمای زمان خود و علمای درباری تحقیق کنید.

* مهلت ارسال آثار پژوهشی تا تاریخ ۱۰ خرداد می‌باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۹۱۰۲۶۴۷۰۷۲ تماس حاصل نمایید.

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهیدمطهری معاونت امور طلاب و دانشجویی مسابقه مسابقه کتابخوانی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای همرزمان حسین(علیه‌السلام)