«ماه عاشقی» میزبان دانشجویان متاهل و مجرد در ایام ماه مبارک رمضان

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۳ کد : ۷۱۷ اخبار اطلاعیه امور طلاب، دانشجویی و فرهنگی
ویژه‌برنامه ماه مبارک رمضان با عنوان «ماه عاشقی» به‌صورت مجازی ویژه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مجرد و متأهل کشور، هم‌زمان با ماه مبارک رمضان از ۶ اردیبهشت‌ماه الی ۳۱ خردادماه سال جاری به همت ستاد ازدواج دانشجویی کشور اجرا خواهد شد.

این ویژه‌برنامه برای همه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان کشور که طی دهه ۹۰ وارد دانشگاه شده‌اند، در دو بخش مجردین و متأهلین اجرا می‌شود.
بخش متأهلین، چهار مسابقه «یار مهربان»، «آوای کتاب»، «قاب ماندگار» و «آیه‌های زندگی» و بخش مجردین افزون بر این چهار مسابقه، مسابقه «الفبای ما شدن» را هم شامل می‌شود.
ده‌ها سفر مشهد و کارت هدیه میلیونی ازجمله جوایز «ماه عاشقی» است که از ابتدا تا انتهای ماه مبارک رمضان و به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان جهت کسب اطلاع از شرایط و جزئیات این ویژه‌برنامه می‌توانند به سایت (nahad.ir​) یا اپلیکیشن باشگاه ازدواج قابل دانلود از کافه بازار و یا به نشانی  (http://ezdevaj.org/)مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: معاونت امور طلاب و دانشجویی مدرسه‌عالی و دانشگاه شهیدمطهری ازدواج دانشجویی